Het best bewaarde geheim van Oegstgeest

Uw bijeenkomst is bij ons in goede handen

Persoonlijk, inspirerend, exclusief en gepast informeel: dat is Duinzigt Oegstgeest.

Vier prachtige vergaderzalen, elk met een eigen stijl. En niet te vergeten ons grand café! Mogen we u binnenkort ook verwelkomen?

Elke gelegenheid

Zowel zakelijk als particulier zijn er vrijwel onbegrensde mogelijkheden.

Een warm welkom

Ons team staat voor u klaar met de beste zorg en service.

Welkom in Oegstgeest

Gelegen tussen Den Haag en Amsterdam, per auto en OV goed bereikbaar.

Eigen Grand Café

Een kop koffie, lunchen, gezellig even naborrelen of eten.

Even binnenkijken?

Een indruk van ons team en de ruimtes

Welkom bij Duinzigt Oegstgeest

Vier prachtige ruimtes

Duinzigt Oegstgeest beschikt over vier prachtige vergaderzalen. Voor elke bijeenkomst bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier meer van onze ruimtes.

Smakelijk eten

Borrel, lunch of diner in ons Grand Café

Bekijk de mogelijkheden

Maak kennis met het Duinzigt-team

“Echte gastvrijheid maakt het verschil.”

Lees het interview

Van een voormalig klooster naar een prachtige vergaderlocatie

Duinzigt Oegstgeest zit vol met geheimen. Waar onze locatie vroeger dienst deed als klooster, is het pand na een renovatie omgetoverd tot een prachtlocatie voor vergaderingen en werkruimtes. Het uitzicht op de duinen van vroeger hebben we verruild voor een prachtig zicht op het bos van Wijckersloot. De hoge plafonds en de ambiance van het oude klooster zijn meer dan bewaard gebleven, bij binnenkomst ervaart u direct het gevoel van de vrijblijvende, rustige en gepaste informele sfeer.

Onze introductie

Duinzigt Oegstgeest

Persoonlijke zorg voor uw bijeenkomst

Duinzigt Oegstgeest is een inspirerende, laagdrempelige en hoogwaardige locatie met bijzondere catering en een gratis parkeerplek voor de deur. Persoonlijk, inspirerend, exclusief en toch informeel.

Cappuccino op zijn best bij Duinzigt Oegstgeest

Waarom Duinzigt Oegstgeest?

U kunt bij ons terecht voor een vergadering, training, workshop of bedrijfsborrel in een van onze zalen. Ons grand café is dé ontmoetingsplek van Duinzigt Oegstgeest en dient tevens als receptie. Ons team staat altijd voor u klaar voor de beste zorg en service rondom uw bijeenkomst.

Zakelijk goed geregeld

Duinzigt Oegstgeest beschikt over vier prachtige vergaderzalen. Van coachingsgesprekken tot grotere seminars; u bent bij ons aan het juiste adres. Met een goede bereikbaarheid en een warm en persoonlijk welkom kunt u voor al uw professionele meetings bij ons terecht.

Feest, diner of verjaardagsborrel!

Ook voor een feest, diner of borrel leent Duinzigt zich – buiten kantoortijden – uitstekend. We denken graag met u mee voor een persoonlijk advies en een geslaagde avond.

Nieuwsgierig?

We nodigen u graag uit om onze service zelf te ervaren. We zijn op werkdagen geopend van 8.00 tot 18.00 uur. Kom eens langs voor een kop koffie en een rondleiding. Neem contact op met Birgitte Leertouwer voor een afspraak of bel met (071) 515 2222.