Een interview met Birgitte Leertouwer, directie

Echte gastvrijheid maakt het verschil

Birgitte is sinds 2013 betrokken bij Duinzigt Oegstgeest en sinds augustus 2016 zwaait zij hier ook de scepter. Haar persoonlijke drive is in de eerste plaats om de best mogelijke persoonlijke dienstverlening te garanderen. Door haar werkervaring bij eerdere opdrachtgevers weet zij hoe belangrijk het is dat een training of evenement soepel begint en verloopt. De opstelling van de zaal is in orde, de beamer staat klaar, een extra kopietje van het programma van de dag; het bepaalt het verloop van een dag.

 

Maar voor het zo ver is, denkt ze samen met horecamanager Jaap graag mee om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen van hun klanten.

Veel mensen kennen Duinzigt Oegstgeest niet. Birgitte lachend: we noemen onze locatie wel eens ‘het best bewaarde geheim van Oegstgeest’. En daar gaan we iets aan doen. Nu wordt het: uw evenement is bij ons in goede of nee, de beste handen!

 

Ze nodigt u dan ook graag uit om kennis te maken met Duinzigt Oegstgeest  en haar team. Bel (071 515 22 22) of mail voor een afspraak. Meteen een try-out boeken kan ook.

 

Met hartelijke groet,

 

Birgitte Leertouwer

Birgitte Leertouwer

Van ‘het best bewaarde geheim van Oegstgeest’ naar ‘uw bijeenkomst is bij ons in de beste handen’.

Contact

Neem contact op voor een reservering of try-out. Ga naar onze contactpagina of ontvang onze informatiebrochure.

Telefonisch

Bel 071 – 515 22 22 voor contact met ons team.

Een indruk van onze zalen

Zaal: I

05

Zaal: IV

Zaal 4 vergaderopstelling

Zaal: V

02

Zaal: VI

Zaal 6