Uw locatie voor bijzondere gelegenheden

In de avonden en weekenden is onze locatie beschikbaar voor alle mogelijke particuliere gelegenheden. Feest, borrel of diner? Verjaardag, huwelijk, herdenking of familie reünie? Intiem samen eten met 8 personen of uitbundig feestvieren? Alles is mogelijk!

Maatwerk en hoge kwaliteit

De beslotenheid van onze locatie en inspirerende ruimtes maakt dat we echt iets bijzonders kunnen maken van uw bijeenkomst. We willen ons graag onderscheiden door onze dienstverlening en daarom denken we mee in alle details over hoe de middag of avond perfect kan verlopen. In de basis is straalt Duinzigt rust en warmte uit. Vanuit die basis maken we de rest precies zoals u het wilt hebben.

Contact

Neem contact op voor een reservering of try-out. Ga naar onze contactpagina of ontvang onze informatiebrochure.

Telefonisch

Bel 071 – 515 22 22 voor contact met ons team.

Grand Café met binnentuin

Wat de gelegenheid ook is, je kunt het maar één keer vieren. Ons team is zich daar bewust van en denkt van begin tot eind met u mee om er een geslaagde gebeurtenis van te maken.

In het weekend en ’s avonds is ons Grand Café beschikbaar voor feesten, borrels en diners. Met mooi weer kan u ook gebruik maken van ‘de binnenplaats’. De catering wordt door ons in de puntjes verzorgd. Laat u inspireren door onze brochure vol heerlijke hapjes.