Borrel

Of het nu een informele borrel is om verjaardag, trouwdag of afstuderen te vieren, of misschien afscheid van werk of een herdenking van een overleden dierbare: Duinzigt is door haar rustige besloten ligging perfect om met aandacht stil te staan bij uw specifieke gelegenheid.

We zijn zelf dol op goed eten en drinken en denken graag mee met uw wensen en behoefte op dat gebied. Rustige vioolmuziek op de achtergrond? Of liever een modernere lounge-dj? Het is allemaal mogelijk.

Bij mooi weer naar buiten!

Als de temperatuur het enigszins toelaat, en natuurlijk zodra het zonnetje schijnt, wil je al snel naar buiten. Op de begane grond naast ons café hebben we een hele fijne binnentuin. In de middag een lekker zonnetje, in de avond heerlijke beschutting. We steken de vuurschaal aan en als de zon ondergaat maken we met kaarsen en gekleurde lampjes een intieme sfeer. Wil je echt tot het laatste moment van de zonnestralen genieten dan hebben we ook nog een ruim dakterras met borreltafels.  Klik hier voor meer informatie over de diverse ruimtes.

Contact

Neem contact op voor een reservering of try-out. Ga naar onze contactpagina of ontvang onze informatiebrochure.

Telefonisch

Bel 071 – 515 22 22 voor contact met ons team.

Een indruk van onze zalen

Grand Café

Café

Zaal: IV

Zaal 4 vergaderopstelling

Zaal: V

02

Zaal: VI

Zaal 6