Ruimtes en mogelijkheden

Duinzigt Oegstgeest heeft verschillende zalen en ruimtes die geschikt zijn voor particuliere gelegenheden. Natuurlijk is ons grand café het centrale en gezellige kloppend hart. Hier is ten alle tijden de ontvangst en hier maken we graag een kopje koffie voor u klaar. In de avonden kunnen we uw gasten verwelkomen met een glaasje huisapperitief (Prosecco met Creme de Mure en een verse braam) of een vers geperst sapje. Het café is natuurlijk ook geschikt voor feestjes en borrels met kleine of grotere groepen.

Met mooi weer naar buiten!

Naast het café op de begane grond hebben we een prachtige tuin met terras. Vanzelfsprekend kunnen we ook hier de borrel of het diner organiseren. Een intiem (bruiloft) diner of een informele BBQ behoort allemaal tot de mogelijkheden. We houden zelf erg van lekker eten en drinken dus daarin denken we altijd graag mee met uw wensen. Duurzaam en biologisch is voor ons een vanzelfsprekend uitgangspunt.

Op de tweede verdieping hebben we ook nog een zeer zonnig dakterras! Dit roept bij ons automatisch associaties op van loungemuziek, cocktails, verse oesters en gezelligheid. We maken graag voor u een programma op maat en kunnen alles tot in de puntjes verzorgen.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de ruimtes en hun mogelijkheden.

Contact

Neem contact op voor een reservering of try-out. Ga naar onze contactpagina of ontvang onze informatiebrochure.

Telefonisch

Bel 071 – 515 22 22 voor contact met ons team.

Grand Café

Café

Ons grand café is zeer licht en open. Hier voel je nog het meest de oude ‘klooster-sfeer’. De bar is het centrale punt en bij borrels en feestjes is, zoals je kunt verwachten, daar ook de meeste drukte en gezelligheid te vinden. Er is een laag podium en de muziekinstallatie is geschikt voor achtergrond tot ongeveer 100 personen. Behoefte aan DJ, disco en dansvloer? Geen probleem. Het café heeft een natuurlijke verbinding met onze binnentuin. Bij goed weer zoeken mensen al snel de frisse lucht en het zonnetje op!

Zaal IV

Zaal 4 vergaderopstelling

Ook op de begane grond is onze zaal 4. Deze rustige, lichte ruimte is al meermaals gebruikt voor het kinderprogramma tijdens grotere feestjes. We kunnen het omtoveren tot bioscoop, of juist met lange tafels vol tekenpapier en knutselspullen. Is muziek een belangrijk thema? Deze zaal is zeer geschikt voor kleine privé concerten of optredens.

Zaal V (zolder)

impressie-5-600x400

Helemaal boven op de tweede etage ligt onze zolderzaal. Met prachtig uitzicht over de daken van Oegstgeest. De ruimte is zeer licht en ruimtelijk terwijl het door de kleurstelling en de geluiddempende ingrepen tegelijk knus en persoonlijk aanvoelt. Een persoonlijke presentatie of lezing? Een theaterstuk? Een wijnproeverij of een intiem muzikaal optreden. Allemaal perfect voor deze ruimte. Vanuit de zaal kijk je ook recht op ons dakterras. De verleiding voor een (aansluitende) borrel in de late avondzon is bij ons bekend en daar werken we graag aan mee!

Zaal VI

Zaal 6

Naast het café op de begane grond bevindt zich onze zaal 6. Deze heeft dezelfde houten vloer als het café, maar is rustiger en besloten. Bij grote feesten ideaal als spelletjes (of casino)-ruimte,  bioscoop of private dining.