Voor iedere training, vergadering of workshop een geschikte zaal bij Duinzigt Oegstgeest

Welke bijeenkomst u bij ons ook wilt organiseren, het team van Duinzigt Oegstgeest denkt graag met u mee en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Ontspannen starten

Hoe fijn is het dat de trainer/facilitator zich  zonder zorgen zich kan voorbereiden op de komende dag? Wij kunnen desgewenst de deelnemers ontvangen in het grand café, zodat ook zij ontspannen aan de dag beginnen.

Maatwerk

Wij denken graag met u mee om er een geslaagde dag van te maken. In iedere zaal staat standaard een flipover/whiteboard met stiften. Zelfs post-its, tape en pennen liggen klaar. Mist u iets? Laat het ons weten. Ook een vergeten printje van het dagprogamma maken we graag voor u.

 

Kijk hieronder om een idee te krijgen van onze zalen.

Contact

Neem contact op voor een reservering of try-out. Ga naar onze contactpagina of ontvang onze informatiebrochure.

Telefonisch

Bel 071 – 515 22 22 voor contact met ons team.

Interesse?

Wanneer u interesse heeft in het reserveren van een van onze ruimtes, bieden we u een keuze uit onze vier zalen. Elke ruimte heeft een eigen sfeer en is flexibel  in te delen. U geeft uw wensen door en wij zorgen dat alles klaar staat. Alleen de laptop moet u zelf meenemen!

Zaal: I

Uw klant professioneel ontvangen voor een coachgesprek? Deze ruimte is per uur, dagdeel of dag te boeken. En wij voorzien u en uw gesprekspartner van een heerlijk kopje koffie of thee.

Zaal: IV

Een lichte ruimte, geschikt voor vergaderingen, workshops of trainingen tot 14 personen. Als u aan ons doorgeeft welke opstelling uw voorkeur heeft, zorgen wij ervoor dat alles klaar staat. Natuurlijk inclusief beamer, scherm en flipover(s)!

Zaal: V

Van twee kanten daglicht, uitzicht over Oegstgeest en een dakterras vlakbij! Met recht onze mooiste zaal, op de tweede verdieping (lift aanwezig). Een gewilde trainingsruimte voor grotere groepen, maar ook een vergadering met 100 personen is hier mogelijk!

Zaal: VI

Op de begane grond, vlakbij het grand café. Geschikt voor een vergadering, workshop of training; de opstelling van de zaal is flexibel en aan te passen naar uw wensen.