Heerlijk eten tijdens de lunch of het diner

Boek nu voor uw gelegenheid inclusief lunch of diner bij Duinzigt Oegstgeest

Bent u nog niet eerder bij ons geweest voor een verzorgde lunch? Wanneer u een boeking voor een zakelijke bijeenkomst overweegt bent u meer dan welkom om een try-out te boeken. Voor een eerste toelichting leest u vooral verder.

U bent welkom in ons Grand Café

Niet alleen passanten komen bij Duinzigt Oegstgeest voor onze heerlijke lunches. Bij zakelijke boekingen inclusief lunch of diner verzorgen we een uitstekende maaltijd voor u en uw gasten. Ons Grand Café biedt gelegenheid tot 50 couverts.

 

Heerlijk lunchen

Ons lunchbuffet nodigt uit tot een gezonde en ontspannen break. Brood, beleg, salades, soep: het wordt dagelijks vers bereid met zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Er is voor elk wat wils en met dieetwensen wordt natuurlijk rekening gehouden.

 

Verzorgd dineren

Een eenvoudige maaltijd of een drie gangendiner om de dag af te sluiten? Het kan allebei, we sluiten graag aan op uw wensen. Bij zakelijke boekingen kunnen we in overleg het aanbod van de maaltijden samenstellen voor uw gasten.

 

Telefonisch reserveren of via de website

Wanneer u interesse heeft in de beschikbaarheid en tarieven van een van onze zalen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u online meer informatie aanvragen, een bericht sturen via ons contactformulier of direct met ons bellen via nummer 071 – 515 22 22 voor contact met ons team.

Contact

Neem contact op voor een reservering of try-out. Ga naar onze contactpagina of ontvang onze informatiebrochure.

Telefonisch

Bel 071 – 515 22 22 voor contact met ons team.

Een indruk van onze zalen

Zaal: I

05

Zaal: IV

Zaal 4 vergaderopstelling

Zaal: V

02

Zaal: VI

Zaal 6