Zaalverhuur Sassenheim

Contact

Bel 071 – 515 22 22 voor contact met ons team.

  • Gratis parkeerplek
  • Uitzicht op het bos
  • Catering optioneel
  • Gerenoveerd oud klooster
  • Informeel en persoonlijk

Bekijk ook:

Zaal huren Leiden
Feestruimte Den Haag
Feestlocatie Wassenaar
Feestruimte Den Haag

Interesse?

Wanneer u interesse heeft in het reserveren van een van onze ruimtes, bieden we u een keuze uit onze vier zalen. Elke ruimte heeft een eigen sfeer en is flexibel in te delen. U geeft uw wensen door en wij zorgen dat alles klaar staat. Alleen de laptop moet u zelf meenemen!

Zaal: I

Uw klant professioneel ontvangen voor een coachgesprek? Deze ruimte is per uur, dagdeel of dag te boeken. En wij voorzien u en uw gesprekspartner van een heerlijk kopje koffie of thee.

Zaal: IV

Een lichte ruimte, geschikt voor vergaderingen, workshops of trainingen tot 14 personen. Als u aan ons doorgeeft welke opstelling uw voorkeur heeft, zorgen wij ervoor dat alles klaar staat. Natuurlijk inclusief beamer, scherm en flipover(s)!

Zaal: V

Van twee kanten daglicht, uitzicht over Oegstgeest en een dakterras vlakbij! Met recht onze mooiste zaal, op de tweede verdieping (lift aanwezig). Een gewilde trainingsruimte voor grotere groepen, maar ook een vergadering met 100 personen is hier mogelijk!

Zaal: VI

Op de begane grond, vlakbij het grand café. Geschikt voor een vergadering, workshop of training; de opstelling van de zaal is flexibel en aan te passen naar uw wensen.